Mašinska Obrada Motora

Kompletna obrada: glave motora, radilice, bloka motora, bušenje cilindara i honovanje, ugradnja cilindarskih košuljica i ravnanje, trnovanje kućišta radilice i bregaste osovine, strugarske obrade i peskiranje delova motora stakloplastikom

Osnovna misija Mašinske obrade jeste da pruži širok asortiman profesionalnih usluga uz pristupačne cene. Da bi to bilo moguće, obradni centar je opremljen vrhunskim mašinama američke i italijanske proizvodnje. U cilju postizanja najvišeg nivoa kvaliteta obrade, posebna pažnja obraća se obuci operatera čiji se rad odvija uz striktno poštovanje proizvođačkih procedura. Svaki deo čija je obrada zahtevana, tretira se sa najvećom pažnjom i preciznošću uz poštovanje svih tehničko-tehnoloških propisa. Na taj način, Cubi je u prilici da garantuje da mere, tolerancije i kvalitet obrađenih površina odgovaraju tehničkim propisima proizvođača za dati stepen popravke.
Kako bi ispratio buran razvoj motorske industrije, mašinski park se permanentno obogaćuje, a mogućnosti samog centra neprestano proširuju. Navedimo samo da se unutar centra svi cilindri obrađuju na vrhunskoj mašini za obradu cilindara honovanjem tipa CK-21 američkog proizvođača SUNNEN. Obrada površine zida cilindra ovom mašinom znači manje habanje u kontaktu sa klipnim prstenovima, čime se obezbeđuje manja potrošnja ulja, veća snaga, manje zagrevanje i mirniji rad motora. Nakon ovakve obrade razrada motora nije neophodna.
Pošto je dobra priprema isto toliko važna koliko i sam proces obrade, naši stručnjaci rade po propisima proizvođača i u tom segmentu. Samo uz poštovanje svih propisanih mera moguće je ostvariti najviši stepen kvaliteta obrade koji je imperativ u poslovanju celog Cubi sistema.

Mašinska Obrada Cubi Novi Sad

Email

masinska@cubi.co.rs

Adresa

Bulevar Vojvode Stepe 36/a, Novi Sad

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak
08.00 - 19.00

Subota
08.00 - 13.00

Telefon

+ (381) 21 444 917

+ (381) 21 443 326

+ (381) 62 444 917